Suspect Pregnant

Berapa Minggu Blh Dapat Tau Pregnant,

10 Balas

Sy biasa lmbt smggu br cek sbb kdg2 ada jgk lewat 2@3 hr..kdg2 sbln lbh br cek sbb lps bersalin ank no 1 hr tu period sy dtg 2 bln skali..lps bersalin ank no 2 br period dtg tiap2 bln..

Tau masa miss period sebulan lebih. Masa bulan puasa 2019 check dpt tau pregnant dah. Alhamdulillah 😍skrg dh ada baby dh ❤️

Klu period dh lewat 2 minggu, dh blh buat test. Sy dulu pun lewat 2 minggu, terus rs muntah2. Cek upt mmg preg.

sy masih anak first dlu 3 hari lewat period test positive.. tp yg ke2 nie sebelum due period test positive

Sy kitaran haid sy jnis lmbt 40-42 hari sy dpt tw pregnant sblm haid..

Sy smnggu sblom due period dh dpt double line. 3weeks time tu..

4y ago

Aah kita sama kak. Tetiba sakit bawah perut 1 week before period then check UPT keluar double line padahal belum sampai masa lagi lewat period

Sy lewat 5 hari dah check upt positif pregnant

sy hr tu dpt tau mase 3-4wk dh tau

Saya lewat 2 hari dh check....

2week