berapa lama baru dapat tau pregnant

Hai...tumpang tanya. Berapa lama baru dapat tu diri kita pregnant....walaupun saya dh ada ank sulong...tetapi...saya tidak sedar saya pregnant masa mula²...disebabkan haid yg tidak menentu.. sehinggakan..saya merasakan perut ada pergerakan baru saya cuba test..Dan sudah 23 minggu baru saya dapat tau saya pregnant...jadinya...bilakah..puan² semua sedar dan paling awal boleh tau diri pregnant.

1 Balas

Sy 5w dah tau pregnant...1 sbb delay period 1 lg kerap lapar tgh mlm...

4y ago

Saya dh terlewat period...test pun dh buat,tp negatif...last period 15/01/20..la no dok baca blog²...ada yg lambat baru boleh detect.