Suspect talesimia

Ada sesiapa tak yg ade pengalaman ade talesimia time pregnant ? Boleh share #SeriusTanya

1 Balas

masa sy pregnant anak 1st hb drop sampai 7.2. Dr suspect sy ada talasemia dan sy kena ambil darah utk check. tp bila result keluar normal ja. jd Dr bagi sy new obimin, lepas tu sy makan makanan kaya dgn zat besi hampir setiap hari. Alhamdulillah hb naik sampai la bersalin

1mo ago

ouh yeke. alhamdulillah sis. sy baru lpas ambik drah tgh tunggu result. harap² normal. skrg dr bg obimin