32 weeks of preggy.

Berapa minggu @ bulan sesuai utk start pack barang baby & mommy utk ke hospital?

16 Balas

masuk perut 7 bulan dh kena stnby dh. tkutt terawall dr due date. mcm sy awal 23 hari, brg brg ada yg x sempat beli kan . 😅 kena jd kan pngajaran dhh sbb dok ingt due lambat lgi .

5y ago

okay sama sama 😘

I nk masuk 36 weeks ni terhegeh2 pack, nasib baby masih bersabar, hope dia x terlalu excited utk keluar awal lah. Risau gak.😅

5y ago

Kan risau gak, nak pack awl gak la ni 🤗🤗 Semoga d permudahkan sis 🤗

Dh boleh start beli barang sikit2 dan pack sis. Utk ketenangan hati jgk. Risau nanti apa2 jadi brg dh prepare. 😄

5y ago

Okay, noted sis. Thanks 🤗

Kk tkde buat ulasan and bgtau ke dlm bku pink slalu kk ad tulis. Time tmjnji tu

5y ago

Tkda lgi sis. Tula tnya ni. 🤗

Sy 33week dah pack brg baby and mommy , tinggal masuk dalam kereta je 😅

5y ago

oh mcm tu,okay sis, noted 🤗

Kalau saya sebelum 7 bulan tu dah okay. Takut jugak terberanak awal

5y ago

tq share sis. 🤗

Start pack 28w, by 32w semua dh tggal nk angkut g wad je..

5y ago

okay noted sis, thanks 🤗

dah boleh standby awal2. takut apa2 jadi.

5y ago

Oraits sis, thanks ye 🤗

35 minggu above , dah blh prepare

5y ago

oraits sis, thanks ya..noted 🤗😘

30 mggu boleh dh siap2 awak🙂

5y ago

okay sis, thanks yaa 🤗