Berapa weeks da siap prepare cuci baju baby

Hi semua start berapa weeks cucui baju baby dan kemas2 barang utk stanby bersalin ya?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

9 Balas

Baju dah prepare dri awal pregnancy, pastu cuci hbis smua masa 28wks pastu skrng nk masuk 31wks sy dah packing semua barang barang yg prlu d bawa ke hosp.. hopefully semua baik baik je

Dulu anak 1st rajin prep awal 30week. skg dah masuk 3rd baby. skg dah 32week masih tenang tak buat pape 😅

sy ank 1st nii, 32w masih lg xcuci hahah, nak tggu husb balik raya haji nnti cuci jemur and packing 😅 tenang² ..

Baru je lepas basuh baju baby td 😂 32weeks, anak ke2…

da beli baju tapi x basuh lagi😅. #30weeks6days

sy plak..satu benda tk beli ape2 lagi

Sy 30 minggu siap packing..

Dah prepare basuh awal2

31w