darah keguguran

Berapa lama ya darah selepas keguguran akan kering?sy dah dkt sbln still ada darah n coklat2 cmtu..sy gugur masa kndungan 11w..ada x cara nak bg cpt suci dr drah nifas ni?

14 Balas

2week dah kering drh nifas sis.. Wktu d&c tu doc xde bgtau kat sis ke dah clear. Sebaik doc siap d&c tu, doc scan dl dia xplain kat sini xda drh beku, dah cuci bersih. Pesan doc if masih keluar drh refer balik kat doc d&c sis masa tu