Berapa kerap korang bersama?

Berapa kerap korang bersama n dah berapa tahun berkawin?

36 Balas

been married 4years . ikut mood saya . suami always on jee. tak bersama 2hari pun dia cakap dah lama sangat tak mainye 😌 now preggy. lagi saya takda mood dia pluk2 pun saya kadang bole naik rimas . alhamdulillah suami sntiasa ada nafsu dgn saya wlupun muka serabai kt uma 😅😅

6 tahun kawin, anak dah 2. Masa beranak anak pertama kdg sex sebulan sekali dua.. sehingga la anak dekat 5 tahun. Lepas beranak ke-2 sex almost everyday. Siap honeymoon. Lebih kurang kembali bercinta. Suami pun rajin bawa bercuti berdua lepas anak ke 2 lahir. X lama ada la ketiga ni.

Sis, kalau suami sis dh lama tak sentuh sis, sis bincang lah dengan dia elok2. Tanggungjawab dia untuk laksanakan nafkah batin. Bukan hal main2. Better rujuk pejabat agama. Jgn tanya di sini, nnti org lain pk bukan2.

5y ago

Ermmm sy risau sgt bila dah kne refer pejabat agama. Risau fmly tnye kenapa. 😭 terpaksa telan sorang2 bnde ni. Dah bnyk kali bicng. Ajak ckp dah.Xnk dgr. Mgamuk je.atau pon xnk dgr pergi cm tu. Tak pernah dapat any jawapan. Atleast pernah nak bgtau apa reason dia kita fhm la kn. Kot kot sy ada bnde nak kne ubah. Atas bawah kebersihan mmg sy jaga. Kebersihan seluruh badan sy jaga. Nak kata hodoh. Mmg jujur sy ckp tak. Masih ramai puji sy cantik. Bkn nak banggakn diri. Cuma dkat sini sy bole terus terang sbb tak ada spe tau identiti sy kan. Sedih yg teramat😭

1y 3m kawin. ikut mood jugak. start dari pregnant smpai dah gugur dulu 7 bulan tk bersama. lepas daripada tu pun jarang jugak. kadang lebih dari sebulan tk bersama. cuma skang tengah TTC bersama time subur selang sehari

dah 11 bulan kawen hampir setiap hari..jenuh mandi wajib.n pernah miss v sis melecet n pergi klinik.hehe.kerja laki aku la ni.sebab dudk berdua.pantang sentuh teruih naik dia!hahaha

5y ago

Bestnyeee

1 thun lebih kawin..tp kami pjj..dpt jumpa 3 bln sekali je..bila dpt jumpa mmg tiap2 mlm la on..suami blk kerja lewat mlm, mmg dia akn belai bini dulu la sbelum tido..😅

Entah la..kalau sya tak da nafsu..kalau bersama sya takut ..sakit..lepas 7 bulan brsalin..suami asyik minta..rasanya 1 bulan sekali ..kadang2 1 bulan pun takda ..hehe..

5y ago

tak baik.kesian suami sis.tunaikan kewajiban sis sebagai isteri layan nafsu dia.dia berkahwin pon sbb ada nafsu dekat sis.kesian dia.bincang elok2.xnormal sebulan sekali.

Cerita dalam kelambu pon nak share... pelik dgn manusia. Entah2 yg tanya soalan ni lelaki. 😒

5y ago

Biar laa kalau nak ngadu pun.. dia tak tunjuk identiti. Benda ni kadang2 nak pandangan dri yg lain. Mngkin ada yg bafu pertama kali ke. Mngkin kt sni ada yg lebih positif dan buka luas pemikiran idea utk jaga suami, dan untuk jaga hubungan keluarga.

bila lapar... makan jer. Try not to compare, because everyone is different and every relationship has its own idiosyncracies. =)

5y ago

kan. bagus komen sis. td dah rase down sbb tgok org lain bkn main kerap. tp bile bace komen sis, bru sedar. hehehehe.... tq sis.

Bru kahwin 9bulan .. almost every day .. kdg² ja take break .. haha .. Alhamdulillah , now preggy 7month