Berapa kerap korang bersama?

Berapa kerap korang bersama n dah berapa tahun berkawin?

36 Balas

Hari2 laki nak,, 4 tahun da kawin, still nafsu tinggi

Dh 10 bulan kawen , hari² kecuali period and now preggy 30week

Setahun & 5 bulan. Kekerapan tak lebih 4x seminggu. Skrg preggy 4 bulan.

5 bulan kawin... Tak pernah miss walau sehari. Usually 3/4 kali sehari 😆

5y ago

Kan..baru baru kawen rakus kemain..rasa Gian kalau xdpt..xklua bilik xmkn pun xpela...tapi bilaa dah preggy ni dh start xlarat..dh mulaa slow sikit....

Setahun kawin. Semgu 2/3 kali tp dh prgnt ni semgu skali je. Sb sy kurg mood.

5y ago

Seminggu sekali... Waahhh hebat... Hihihi

Bersama ni atas awk n pasangan masing2.. Lain org lain citarasa nya..

Too private to discuss.

Baru 2 bulan kahwin , seminggu 3-5 kali . Kecuali period lah .

Nk msok 7 thun dh kawin...smggu 3,4 kli cm tu la😅

5y ago

Same la minggu 3,4 kali.. Ada yg dlm 1 hari tu dpt lebih..😁 7 tahun dah kawin..

4 tahun kawen..masih maintain 3-4 kali seminggu