sperma induce semulajadi?

bleh tanye..? mommy2 start bersama suami brpe week sblum due..? n berapa kerap kne bersama suami utk mudahkan bukaan jalan bersalin?

3 Balas

masuk 3rd trimester seminggu sekali jeh bersama , memang betul jadi contraction hahaha jadi kalau nk kerap start 37w better rasanya... sebab rasa mcm senggugut beberapa minit/jam lepas bersama ikut la badan masing2 huhu .. saya mcm nk start time 36 w sbab target nk bersalin time 37w ngam2 bulan puasa kononnya nk baik dri luka awal 🤣 sblom raya ... ikhtiar mana2 hehe

Mggu ke 39w. Dan buang dalam. Sblum mmg xbuang dlm. Air mani tu induce smlajadi.. kali kdua bersama.. esoknya jlan buka 2cm. Esoknya berslin.. 💕

4y ago

Klau awal kehamilan. Ikut rahim jugak sis. Ad kuat ad xkuat. Klau xkuat ad yg boleh spoting/bleeding. Klau sy memang xbuang dlm since sah mgndung. Mggu 39 bru buang dlm.. klau nk cuba.. cuba lah.. tp air mani memang xdpt msuk ke dlm rahim/baby. Dia smpai pintu rahim ja. 😊

37w keatas bole bersama suami dan suh suami buang dalam