Bersama selepas bersalin

Hai semua, korang start bersama selepas bersalin time baby berapa bulan?

9 Balas

2 bulan lebih dah bersama. Tapi2… tgk keadaan awak ye .. if jahitan x byk n dah fully sembuh boleh je bersama.. kalau tak, make sure sembuh dulu.. komunikasi dgn suami awk yer.

Tnggu jahitan smbuh la dlu, klu dah yakin bole je, sy lepas 40 hari boleh dah bersama.. yg pnting make sure jahitan tu dah sembuh elok ye.. kang awk pula sakit..

Kalau awak rase luke jahitan da sembuh, awak berani takde masalah. Biase orang cakap pantang bersama ni 100 hari.

bila2 ada keberanian 😂 ada orang right after nifas, ada orang baby dah 6 7 bulan pun masih seram

Time baby dah 5 bln. Sy czer. Sy bersama balik dgn suami smpai berdarah. Terkoyak kot 😣

Baby nak masuk 3 bulan, onz je, saya czer.

saya ank dh 2bln lbih

4 bulan

7 bulan