Berapa kerap anda berjaga malam untuk si kecil?
Voice your Opinion
1 kali
2 kali
3 kali
4 kali
Lebih 5 kali

1723 respon

19 Balas

since anak dah umo 18bulan ni..dia bangun kekdg 4 kali..kekadang 5 kali..tgk keadaan..tp dia sndri akan kejutkan mak ea tuk.menyusu.. 😉jadi agak mudah tuk mak ..ms baby je kita nk kena jaga timing menyusu..dan kerap bangun..kalau waktu malam panas ye dia akan bgun byk kali menyusu..berbnding cuaca hujan dan sejuk dia tidak cpt rasa dahaga wktu malam. #TAPSupermoms

alhamdulillah.. masa ank 1st saya, saya xprnah berjaga.. anak saya dr kecil tido awal.. smpai lh skrg dah lebih setahun

Alhamdulillah anak x pernah berjaga malam tido apabila Maghrib bgn 2x utk bf bgn pukul 8pg sehingga 2 thn

bngun tgh mlm pn tuk pstikn ibu dia ad kt sblh...pastu smbung tdo blik...skrg dh 18buln..

Sejak dah umur 15 bulan ni, dia bangun malam dalam 3 - 4 kali #TAPsupermoms

kdg² anak tido nyenyak pun maknya pandai terjaga sendiri tgk anak.😊

Alhamdulillah la anak jnis x bjga mlm,kdg2 je..

dia bangun sbb panas or nak susu je

22 ank msih kecil

#TAPxTanamera