Berat badan

Berapa berat badan mommy2 sebelum pregnant dan berat sebelum bersalin?? Sy before 84kg... Baru 2m sekarang dah 86kg?.. mcm mana nak kawal ye...

90 Balas

Sebelum pregenst saya 67 setelah pregenst bb saya sekarang 73..tak tau nanti naik brpa kg lgi 😁😁😁😁

Sblm preknen 59..mse preknen 9bln 69.. Lps preknen 60..tgh nk usaha brt mse bujg2.. 53 smethg.. 😅

Saya bukk buku 47kg skrg week 30 61kg..dokter dah bising kata jgn lebih 16kg spnjang pregnant..😂

Sblm preg 60kg... Sblm bersalin 83kg 😰... Skrg tgh pantang 23 hari... Berat turun.. 70kg

Sebelum pregnant 55 ..Tgh pregnant naik la jgk 68kg .. Dh bsalin 55balik ..alhamdulillah .

Sblm pregnant 54..skrg pregnant 5bulan naik 60🙄makin naik ni acano??stiap bulan naik 2kg😪

5y ago

Nk kata selera tu,nasi sekali sehari je mkn.pastu mkn buah n bnda ringan2 je.xda la byk.slpas tukar ubat new obimin,memg naik 2kg stiap bulan😑takut pon ad ni.sblm ni mkn acid folic normal je berat

Sbelum 32 Skrng dh 29w2d 38kg Is it normal?.. Haha.. Sbb sy mmng bdan kcik molek😅

Saya buka buku 43. Skrg 24 minggu baru dah sampai 53kg 😅 rasa2 bole sampai 60kg lah ni

5y ago

Sy skrg 24 week dah cecah 53kg😩😅

Before pregnant 95.5kg, skrg masuk 16w, 92.90kg, terpksa diet sebab ada tanda2 gdm

Sblom 53.9kg skrg 12week 52.3kg.. Alahan menyebabkan berat badan turun.. 😕😕