Membersihkan najis kucing

Benda ini saya kurang jelas lagi. Kandungan saya masih dalam 3 minggu anak ke 2 setelah 4 yrs xpregnant. bolehkah saya melakukan activity membersihkan najis kucing2 saya seperti biasa. Sebab ada yg cakap xelok utk kandungan.. siapa2 boleh bagi pencerahan.

2 Balas

saya pun ada baca tp saya abaikan. tetap saya buat walaupun skrng tunggu hari utk bersalin je. alhamdulillah takde apa apa berlaku pada kandungan lg.

3y ago

aah betul. mitos kot semua tu 😅

pakai sarung tangan dengan mask. jgn uruskan secara terus