Bersihkan najis kucing ?

Hi mommies . boleh x ibu preg bersihkan pasir kucing ? sbb ada baca bahaya utk ibu preg 🥺 biasa husb buat tapi sekarang husb da kerja jauh balik pun mungkin sebulan sekali . sy tinggal sorang dekat rumah xda yg dpt tolong . jauh merantau ikut husb 🥺 sebelum preg mmg sy yg bersihkan . Ada x mommies yg mcm sy ? ada penyelesaian x macam mana ? sy syg kucing2 sy dorang ja yg jd teman sekarang ni 😅😅 #mommybuntu #jangandibully #1stimemom

1 Balas

Sy bersihkan najis kucing. pkai mask. sarung tgn tu kdg lupa. jadi lps hbs scoop, Sy cuci tgn dgn sabun.

4y ago

Lega ada jga mcm sy 😅 tq reply sis . sbb bau kencing kucing tu kan mnyengat tu yg risau