Peria Katak

Benarkah Peria Katak Senang Berlaku Pendarahan Ketika Hamil?

11 Balas

Amlkan mkn peria katak @ peria biasa smsa hamil mampu elak baby dr kuning.. Tu yg mak su sy amalkan.. Mmg kesemua 4 org anak dia bebas kuning lepas bersalin..

Tak pernah dengar. Saya selalu je makan peria katak buat ulam. Saya makan peria katak y mentah.

sy makan je buat sayur.. alhamdulillah so far okey je xda pape masalah..

Peria kata + jambu batu.buat juice..turunkn gula dlm darah

Keladi ok ke makan?termakan dah. Baru nak masuk 5 minggu 😌

4y ago

Teringin jugak.tu makan. Nak rasa je..bila dah makan terlupa pulak ada isi dalam perut ni 😅

Nurse advice makan utk naikkn hb.. 😊

Xpernh dgr plak sblm ni...

Saya baxmca dalam google

4y ago

Peria katak org selalu mkn ms pregnant ..Ada buat jus sbb nk turunkan gula dlm darah..🤔

Boleh refer ni..

Xpernah dgr pun