Redha anak syurga

Belum sampai date untuk d&c, semalam maghrib dah keluar darah beku. But ingatkan maybe kantung, bila refer hospital doc kata kantung still ada dah kat bawah so kena decide untuk d&c terus. Bila warded, tengah malam masuk OT, doc bius half tak sampai setengah jam settle. Now tunggu masa untuk discharge sebab tak sakit apa2. Alhamdulillah kami redha dengan aturan DIA dari last week bila doc kata kantung tak menjadi. InsyaAllah anak kami Abdul Ali Rizqi bin Abdul Muhaimin akan tunggu kami dekat sana. Maka bermula lah sesi untuk berpantang. Wish us luck ???

Redha anak syurga
2 Balas

Salam takziah sis... Please be strong ya. Faham perasaan sis kerana I pun pernah melaluinya. Semoga dipermudahkan.. Selamat berpantang

Salam.takziah sis..hrp sis kuat n tabah..with the big hug❤