Miscarriage

Miscarriage masa minggu 9. Nak tunggu kantung keluar sendiri penatnya lahai. Risau kalau kena d&c 😣. Sakit tak d&c mommies? Kena pantang bersama suami berapa bulan ya baru boleh bersama? Baru tahu rasa dia macam ni sebenarnya bila keguguran. Ada tips tak untuk bagi kantung keluar sendiri dgn cepat? #firstmom #ingintahu

1 Balas

D&c xsakit sbb kita dibius. Seeloknya tgu 3-6 cycle period utk bg rahim sembuh, hormon balance semula sblm cuba lg. Xtahu mcm mana nk bg tips kantung turun sndri..sbb ats bdn org juga. Sy turun sndri tp berhari tahan sakit. Doa byk2 mohon Tuhan permudahkan segalanya.

2y ago

I see.. saya 4 hari masa spotting & bleeding haritu ja perut cramp. After that tak rasa dah. Skrg cuma tissue keluar sikit2.