38 weeks

Belum ada tanda-tanda bersalin..doakan saya semoga mudah dan selamat bersalin aminnnn3

71 Balas

Ni mcm kes ank ke2...BBY bsar...masih x nk kluar..sronok sgt dlm tu kot...sy paksa diri Naik turun tangga,buat kegel exercise x jln..last choice...Zumba bagai nak rak MLM tu.punya sakit hati..siap mlompat2(jgn tiru aksi ini😝..esoknya contraction selang 5 minit...terus g labour room...8cm😂 bukak... Menggelungsur BBY kluar 3.78kg...apa2 pun...smoga urusan kalian dipermudahkan...slalu ckp dgn BBY...

sama laa sis..sy pn msh xde tnde2..baby dok sronok lg dok dlm perut..heheh..tgh tggu je dia klua..☺smoga sis dpermudahkn sgle urusan..aamiin..

Sama sis,saya pun blm ada tanda,smoga Allah beri keselamatan kemudahan tnpa buat penyakit kita bersalin nanti.. Aamiin Ya Roballalamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan..sama la saya da 38mggu..doakan semoga saya dipermudahkan bersalin juga ya... inshaAllah

5y ago

Amin semoga kita sama-sama lancar melahirkan sis

Sy dh 39w6days blm Ada rasa sakit nk bersalin lagi 😂 ... Esok last check up kt KK doakan sy ye mummy semua

sama la kita sis..sy pun xda tanda² lg.. semoga bila tiba proses nk bersalin nnti dilancarkan..Aamiinn..

Sy jgak.. 38w 2d.. Tpi xde tanda2 gak lagi. Semoga kite semua dipermudahkan bersalin.. Aminn..

Saye dah 39w 1d sis. Semoga Kita dipermudah Dan dipercepat prose's bersalin. Ya Allah, berdebar ya...

5y ago

Aminnnn3 semoga kita sama-sama lancar melahirkan sia..rasa dh x larat lgi lh sia😅😅

Semoga dipermudahkan.. Sama sy 38week+1day.. Sama2 caiyuk💪💪 & take care🥰

Sama sis, sy skrg 38w+4day tp msh xda tanda2 lagi... Harap kita smua d permudahkn ya...