Bersalin awal

Hi mommies, doakan saya ya. Sy kena serah diri 6/1/23 utk induce if tiada tanda lagi. Sy kena bersalin by 37-38 weeks sbb previous history baby meninggal dalam rahim. Kalini rasa takut sangat nak hadap contraction tu. Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ya. Semoga semuanya sihat dan selamat 🤲🏻😖

2 Balas

semoga urusan awak dipermudahkan. semoga awak dn baby both baik2 sahaja❤️💪

1y ago

most wc awak❤️

semoga dipermudahkan segala urusan. semoga ibu n baby selamat.

1y ago

Aamin Aamin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰