38 weeks 3 hari

Hi mumy semua.. siapa kat sini dah 38 weeks tapi masih belom ada tanda tanda nk bersalin lagi tak? Saya doakan Moga urusan kita semua dipermudahkan 🥰🥰

5 Balas

Sma, kte sis.. Sy pn 38mggu 3hri..due 2.9 yea.. Msih lum ad tnda2, cm bby kerap ngeras n kontrsi plsu je skrg.. Mtk2 sblm due la

sama la 38w. gerak ok ckup 10 walaupun mkin lewat. dlu 4-5 ptg ckup 10. skrg dah 3 hri pkul 7 lebih bru ckup

Sama la kita, saya harini 38week3days.. Tapi tk de langsung tanda ke apa ke hahahahah

saya dh overdue sehari..belum ada tanda2 bby nk kuar lagi

semoga dipermudahkan urusan semua momies. Aamiin.