Apakah yang anda pertimbangkan bila membeli pembersih vakum?
Voice your Opinion
Menghasilkan kurang bunyi
Menawarkan harga yang murah berbanding jenama lain yang menawarkan produk sama
Sekuat mana sedutan penyedut
Cara pembersihan yang mudah
Lain-lain (sila nyatakan)

2879 respon

12 Balas

menghasilkan kurang bunyi,sekuat mana sedutan,cara pembersihan yg mudah n wireless

cara pembersihan yg mudah,vakum yg ringan senang nak bersihkan sudut yg terpencil

Memilih harga mengikut jenama yang tidak mudah rosak dan berkualiti tinggi

kurang bunyi sedutan kuat mudah dibersihkan & ringan

In love with dyson #TAPSupermoms

X da beli pembersih vakum..

Cara pembersihan yang mudah

Cara pembersihan yg mudah

Semua d atas

Smua d atas