Pernahkah anda membeli barangan ibu dan tidak meggunakannya?
Voice your Opinion
Pernah
Tidak

2889 respon

18 Balas

Barangan ibu pertama yg suami belikan ialah maternity panties dan lumbar support pillow untuk kegunaan dlm kereta. Best selesa giler maternity panties(1st pregnancy)😁 Kalau tak, sempit je... pernah dengar bunyi benang panties koyak.😂 Bulan depan nak beli lagi. Macam saya, sakit pinggang kalau naik kereta jalan ke luar daerah. So kami beli lumbar support pillow. Ni nak beli nip. cream. Nip. mula gatal2 pulak time tidur. 😣 Saya fikir, beli apa yg kita perlu je sbb klu ikut org, baca itu , baca ini, tak semua barang adalah apa yg kita perlu. Nnt membazir je. Bnyk lg keperluan yg kita nk beli.

rasanya kalau mengandung lagi lepasni , barang2 mcm jamu bagai tu xmau beli dh , tak guna pun 😩

selalu lepas tu menyesal bagi orang saja

Pernah, rasa nak pulang balik je.. 😬

Bengkung, bra pad, bra menyusu

tidak pernah.

tidak pernah

Tidak lagi

pernah