Bila kali terakhir anda beli barang secara online?
Voice your Opinion
Dalam minggu ini
2-3 minggu lepas
Bulan lepas
2-3 bulan lepas dan ke atas

4615 respon

16 Balas

masa pkp online shopping mcm duit berkepuk. sampai lah Ogos, baru insaf esp bila tau pregnant. skg dah stop, sebab online shopping selali beli barang tak lerlu. ikut nafsu

Kerap membeli. Nasib la. Hahahha. Susah la nk control. Tgk duit dlm bank ada bnyk lg. Gatai tangan add to cart. Tahu2 dh nk byr 😭

Baru je sejam lepas. Almost every week beli barang online je. Tapi mostly memang barang keperluan nak pakai

Dlm minggu ni..bru je beli baju raya utk anak2..yg baby pun ada jgk😬

terpaksa beli mesin bsp.. sbb preggy kali ni diagnose gdm 😢😢😢

Masa mengandung 8 bulan hari tu, bersalin dah bulan 5 lepas 😅

sbnrnye br je td.. beli brg2 kelengkapan baby serba cket..

5y ago

hehe

beli pampers baby, smlm dpt..

x beli secara online

Bulan lepas b4 covid