Berapa banyak anda belanja untuk susu formula bayi dalam sebulan?
Voice your Opinion
Saya tidak beli susu formula untuk anak saya
RM120-RM200
RM200-RM300
RM300-RM400
RM400 & ke atas

3725 respon

8 Balas

Anak sy full fm.. Tp napa ada yg bawah 100 or 200..susu fm yg sy tgk smua mahal2..

Tak guna formula, tapi anak setahun je terus beli full cream.

4y ago

Full cream is much more better than formula for 1 years old and above. No sugar, tambahan khasiat dia lebih banyak berbanding formula.

Bwh 100.. campur susu bdn sekali

Ank sy msih minum susu bdn😉

Saya bf anak saya..

xsampai 100

Xsampai 100

X pasti