Adakah anda merasa kecewa di mana anda perlu tinggal dan bekerja di rumah sepanjang masa sekarang?
Voice your Opinion
Ya, sangat mengecewakan
Ya, tetapi saya akan uruskannya
Tidak, tidak kecewa sangat
Tidak, saya sangat suka tinggal di rumah!
Saya tidak bekerja dari rumah lagi

3417 respon

7 Balas

Tidak kecewa sangat. Tapi agak kecewa sikit😅😂. Bila kat rumah, network slow. Company yang saya kerja sekarang, International company yg ada di lebih 220 negara, seluruh dunia sekarang work from home sebab covid 19 dan penggunaan vpn connection yang sama, untuk organisation yang sama, di seluruh dunia, jadi high latency sangat vpn connection. LAN connection di office lebih stable 😊 kerja lambat siap walaupun kerja dari rumah, sebab network yg slow. plus mencabar sangat kerja sambil jaga anak yang baru 6 bulan 😅😂✌🏻 Alhamdulillah, hari ni vpn connection company ada improvement. Terima kasih to our network team yg kerja 24 hours/ 7 days a week.

😆😆😆kita full time housewife... Jd xde rs kecewa..happy sokmo ada la..hehe..nk2 time pkp ni..smua ada dpn mata...esp husben..xde risau sgt...sbb bila dia g kje kita rs risau think bout covid..pk mcmne la nti ni..klu ada mmbr opis yg ada kena or bos ke..hew3.. kekdg over thinking dbuatnya since jd full.time housewife ni..hee 😅😅✌kekdg knpiuse adakah ini normal jika.mmpunyai perasaan.worry??

Prefer working kt office for its environment. Aada kawan kawan, sembang jap kalau bosan, But this too shall pass 🥺👍🏻

Full-time house wife..so okay je

Full time housewife here.😊

Saya tidak berkerja

Ok je 😎