Help mommys !!

Before nak bersalin , nak shave or gunting je hair miss v kita ni ? Any suggestions, sebab selalu i gunting je but not so clean. Tak berani nak shave lagi lagi time pregnant ni.

9 Balas

saya aritu x sempat shave ada tipis je, haha betul la Doctor susa nak jahit, lepas tu time berpantang pun susah nak tgk mana yg kena jahit nya.

Shave..kalau c zer pun kita shave jgk..n nurse pun shave jgk utk kita..sbb tu prosedure hospital..walaupun kita dah shave sendiri..

better shave, kalau x nmpk buat dpn cermin...baru tak segan jumpa doc,.

Boleh mintak tolong suami shave. Kita sendiri memang susah 😅

Shave better psl doc nak jahit easy kerja nya..nampak

Suruh suami shave

better shave 😅

Better shave

Shave je