ya..ms br lahir spnjng dkt nicu lepas dh discharge nicu pakaikan bedung kejap je xsmpai sebulan .sbb cuaca pns... ank plak prem kena jg suhu bdn supaya tak trlalu pns n etc..sbb nti akn memudaratkan dia..sbb ank prem ni sensitif sgt..jika slh sikit je silap2 kita blh kehilangan dia forever..

Anak saya tak suka di bedung, jadi jarang2 bedung dia. Ada pernah bedung sekejap masa baru lahir, sebelum umur 1 bulan. Tambahan pula baby saya kuning, kalau bedung selalu nanti baby panas. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Jika ibu ingin mencari ilmu tentang bedung ni sila pergi rujuk page baby language ❤️

bedung, bru dia tdo selesa..tp utk elak panas bedung n pakaikn bju nipis..helok dengkur

wajib bedung...dia bukak sendiri tu lantak pi ke dia😂sat gi bedung balik

ye. .tp tgl pde bby. .bby skng pon da pndai xnk bedung 😆

Ya #TAPactiveusers #TAPSupermoms

bila bedung baby lena lg selesa

bedung kejap je

love