xtiarap lagi...

Bby sy nak masuk 6 bulan dah..tapi xtiarap lagi n belum boleh duduk...normal ke?ada x ibu2 sini yg bby dia sama mcm bby sy??

6 Balas

jgn down ye sis. bby sy pun mcm tu skrang 7 bulan lebih baru start meniarap sndri n lama sikit. dh mula mengesot tp kebelakang 😅. masa 6 bulan meniarap kdg2 nak kdg2 ngis. mgkin sbb otot blom cukup kuat. tp tu pun ad yg petikai knp xmerangkak2 lagi. just bg bby enjoy masa2 dia