Baby meragam

Hi. Bby sy mesti akan meragam sekali dlm sehari samaada siang @ malam. Dia taknak tidur, dan menyusu selama 4/5 jam @ lebih. Berhenti tertidur untuk 5/10 min shja. Kemudian dia bangun menangis dan sambung menyusu. Sambil menyusu pun kadang dia merengek. Ada tak anak ibu-ibu macam anak sy? Bby sy umur 1 bulan lebih. Ataupun mmg normal macamtu? Ini anak first, jd sy takde pengalaman. Tq

1 Balas

Check dia selesa ke tak Kembung Panas sangat Sejuk sangat Lapar Takut perut kembung .

4y ago

Sy dah check, semua ok. Taktau knp mcmtu. Kadang dr siang sampai ke tgh malam mcmtu