belah kanan

Bby asyik suke tendang2 belah kanan je dlm perut... Mmg trase belah kiri kosg.... Suke sgt die duk belah kanan... Risau plk kite...

2 Balas

Org2 tua ckp kalo baby suke duk belah kanan baby boy... Alhamdulillah scan aritu baby boy, mmg aktif belah kanan je😅

5y ago

Oo ye ke... Tp sy doc scan, bby girl... Mmg 100% girl doc ckp... Tp xtau la kan... Xksh mne2, cume kite nk tdo mengiring belah kanan tu rse skit la ckit, sbb die duk belah tu, kdg tu rsau tetndih die ke ape ke, sbb mmg smpai tepi kdg tu rsenye... Hehehe.....