perut mngeras belah kanan

Hai all mommy...mmg baby banyak duk sbelah kanan ke? Asyik mengeras je perut belah kanan ni... Kaki belah kanan pon x boleh nk agkt sbb akan rasa sengal d perut

2 Balas

Sy dulu pun mcm tu, nurse ckp sbb sy selalu baring ke kanan. Jadi baby berat arah situ.

2y ago

mcm tu eh .. tpi sya ni slalu baring je Kiri tpi baby kat kanan je mngeras slalu .. pelik 🤣

Biasa kalau kanan boy hehehe .. dlu mse first boy selalu kat kanan je dia .

5y ago

Kebiasaannya laa .. heheh tapi segala sesuatu tu Allah yang menentukan heheh .. ape2 pun semua berbalik pada ketentuan Allah S.W.T