bleh sy tnye

N0rmal ke baby dlm perut gerak belah kiri jek, dia xnk main belah kanan, belah kanan rse mcm kosong jek,. Sy da 6 bulan..

14 Balas

Baby sy suke tukar2 tapi mostly main kat tgh bhgian pusat & bawah pusat rasa nk tido dlm toilet jee sbb rasa nak terkucil time dia bergerak huhu plus ngiluu part pusat

Anak sulung dia duduk seblh kiri je sis...klau yg no 2 ni dok kt blah kanan je...normal baby ikut dia selesa duduk🤣🤣samelh kite 6bln preggy😘

sy pun skrg dh nk msuk 6bulan..tp baby sy xtetap dduk..kdg2 rasa belah kiri,kjap2 rasa belah kanan..tiba2 rasa dia dok kt tgh2..huhu terlampau aktif

Rasenye normal mom sbb baby sy x suka pgi sebelah kiri, dia sebelah knan je hehe.. Sy pn 6 bulan jgk skg, baby stay kanan je xnk pgi sebelah kiri hehe..

5y ago

Mgkin kot, hehe..

Baby saya pun suka duduk sblh kiri je.kalau dia mengeras mmg akan nampak membonjol sblh kiri.sblh kanan mmg kosong je

Org tua2 ckp baby asyik duk blh kanan baby girl.. Klu blh kiri baby boy.. Hehe.. Mgkin Andaian saja kot org tua dulu2..

5y ago

Sama la baby kot jgk.. Suke sgt main duk blh kiri, tp bila dh besar penuh kt perut, semua tmpt die kicking..😁

Bby selese dok belh kiri tu sis... Nnti llme tu dh aktif skett.. Die jelajah la perut pai ke tulang rusuk..😅

Normal..hahaha sya belah kanan. Asyik nk duk belah kanan je.. Sampai sakit pinggang pun belah kanan je..hehe

baby sy suka dduk sebelah kanan.😂klau mengeras tu vonjol sebelah kanan je..