bayi merengek sebelum tido

bayi sy berumur 2 bln 26 hari, dia sdh menunjukkan tanda2 nak tido tp apabila sy dodoikan , bayi akan merengek ...sambil menggengam semua jari dan memasukkan kedlm mulut. Adakah bayi sy stress?

4 Balas

Mungkin ada angin tak lepas.. awak perlu urut2 tepuk2 sikit blkg atas bby bg baby sendawa. atau mungkin juga baby lawan mata. Try bg kopek kat baby

mcm baby sy..bila tangan masuk mulut sy cuba bagi susu botol dia taknak..rupanya nk breastfeed..

5y ago

Sy x bagi baby susu botol. Totally BF

Sy sdh cuba utk susukan tp dia x nak menyusu

Dia lapar kot..

5y ago

Sme sme☺️