bayi tidur pakai buai

Salam.. sape kat sini bayi dy tidur pki buai siang & mlm??? Bahaya x?? Bayi sy 4weeks sy dh msok dlm buai.. mlm trus xleh tido mintak dibuai je.. bahya xuntuk bayi ya?? Hurmmmmm... kalau xbgi buai akn merengek je.. mata tidur pn xkn terkatup rpt..

4 Balas

sy habis pantang baru masuk buai.siang malam masuk buai.but sy limitkn masa max 2 jm je dlm buai.mlm skjp je.if dh lena awal sy trus pindah ke katil..drp biarkn ank mngis x elok

Awal sgt pakai buaian. Baby msh perluan sentuhan/dakapan ibu.. Takut gak otak bgegar. Msh terlalu awal.

sis , nak tnya . memandang post sis ni dah 3y ago . anak sis malam tidur dalam buai juga ke ?

Maaf nak tanya. Anak sis tido buai siang malam sampai umur berapa?