Bayi Tak Buang Besar

Bayi masuk 2bulan x buang besar 2-3 hari normal ka? Bayi skrg minum susu formula dan breast feeding.. Atau susu formula x sesuai?

3 Balas

Kalau campur susu formula, boleh jadi sembelit kalau perut mengeras. Kalau perut ok dan tak meragam, insyaAllah bayi ok. Boleh follow fb sy: Fadzielah Ayub, Malaysian Breastfeeding Peer Counselor

anak sy dr lahir pramatang minum susu formula sbb masala darah sy pekat n diberikan ubat pecair darah n baby tak boleh bf ok sj dgn Susu formula..

Biasanya sbb susu fm tu.. Still campur bf kan? Awak bykkan mkn sayur jgk