Anda harapkan bayi yang bakal lahir ikut pasangan berdasarkan apa?
Voice your Opinion
Ketinggiannya
Rambut yang cantik
Matanya
Warna kulit
Kebijakkannya

6196 respon

63 Balas

bentuk mulut n bibir die.. sbb husband sy klu duduk saja pon igt die senyum padahal x pon.. Bab ketinggian kami suami isteri dua2 tinggi. sy 165cm n husband 170cm Bulu mata biar ikut papa die sbb semua adik bradik papa die jenis bulu mata tebal n panjang.. Kening moga ikut bonda die jenis cantum.hahahha Perangai ikut papa die jenis penyabar.. max lah die punya sifat penyabar tu Ada lesung pipit mcm bonda die. Kalau lah semua boleh pilih sebelum lahir.. pape pon moga lahir sihat dan sempurna.. aamiin

klau ikutkan kepandaian akademik mgkin sy tp klu brdasarkan pglaman hidup mgkin suami sy..ketinggian suami sy 159cm je sy 150cm xde la tggi tp klau blh nak ank tggi 170cm sama mcm ayah sy dan adik sy even sy sorg dlm family sy rendah trmsk mak sy tggi orgnya 162cm adik prmpuan sy 167cm adik laki sy 170cm

kesihatan.... terutamanya, penyakit diabetis dlm keturunan. sebelah pasangan, semua tidak ada kencing manis. semua sihat. semoga anak kami pun DNA ikut belah pasangan.

Akademik macam mama, kulit mama, mata warna mcm mama, rambut and tinggi macam papa hihihi tak kisah pun janji sempurna kesihatan tubuh badan dah cukup..

bijak tu kalau boleh ikut dua2 laa..😄 tinggi ikut ddy la😅 comel mcm mmy😉 peramah mcm mmy.. but kena bertempat ye syg😂..

anak2 saya semua ikut ayahnya..ayahnya putih..saya agak gelap..skrg preggy ank ketiga, hope masih ikut ayah 🤭🤭

Penyabar dan bijak menjawab..ikut ayah.. kalau muka.. hahaha biar ikut muka mak sbb mix Chinese.. mcm abg dia

buluh matanya dan darah.. Knapa darah,sbb sya pmbawa thala,pasangan sya pula bukan pmbawa/pesakit thala

nak mata die..nak hidung die..bijak mcam dua2 laa 😆 tinggi ikut mama laa sbb ayah 'comel' 😝

semua,,yg penting sempurna dr hujung rambut hingga hujung kaki,,cukup sifat,,sihat walafiat