Anda harapkan bayi yang bakal lahir ikut pasangan berdasarkan apa?
Voice your Opinion
Ketinggiannya
Rambut yang cantik
Matanya
Warna kulit
Kebijakkannya

6196 respon

63 Balas

Yang lain saya tak kisah, tapi kalau boleh tinggi macam papanya sebab saya pendek😂

Harap besar nnti ikut mcm ayah dia sejuk jaa, jngn ikut mcm mama dia panas baran 😅😂

4y ago

betul tu, mcm saya panas baran sikit. mudah-mudahan ikut bapa dia, cool je 😅

Wallahu'alam.. Harap membesar dgn baik dan sihat sejahtera. 💕

Tak Kisah Janji Cukup Sifat Dan Sihat Pown Daa Bersyukur 😊

Prngai mcm ayh yg hormat parent dia n mertua, ringan tulang .

semua..yg pnting sihat tubuh badan dan sempurna akal fizikal

Warna kulit yg putih dan lesung pipit di kedua2 belah pipi

Kebijaksanaan tu ikot Cara ibu bapa ajak n didik anak tu

perangai abah dia.. sb ibu dia ni perangai haihh hahaha

ikut kebaikan abah...kuat dan tabah mcm abah...💪🏻