Umur berapa anda ajar si kecil guna berus gigi?
Voice your Opinion
5 bulan
6 bulan
7 bulan
8 bulan
9 bulan dan ke atas

3678 respon

21 Balas

dari lahir sy cuci guna towel kecik lpstu 4/5 bulan dh pandai grab brg sy suruh dia main berus gigi silicon.. pandai la dia masuk mulut smbil berus lidah.. 7 months tumbuh gigi dia gigit pulak berus tu.. skrg dh 10 months bagi je berus tu

Tiada dalam senarai. Saya mula ajar bayi bersihkan dalam mulut dari lahir & gosok gusi & lidah seawal usia 3 bulan dengan silicon brush.

Mungkin 9 bulan ke atas 🤗✌🏻. Anak belum ada gigi dan baru umur 5 bulan

.. my baby is just 6 months now. Blom ble guna berus gigi.. heheh

Setahun lebih masih tak ada gigi perlu risau atau tidak..hmmm

Baby bru genap 6mths, kena tgu bila gigi dia tmbuh 😄

berus gigi?? kna tggu Ada gigi la br blh berus

6bulan dah bagi anak blajar gosok gigi

Perlu ajar ka? Baby sya dah 11bulan

Bila dia dah ada gg 😬