Pada 20 minggu hamil, dimanakah anda rasa si comel bergerak di dalam perut?

Voice your Opinion
Di bahagian bawah perut
Di belah kanan perut
Di belah kiri perut
Di tengah-tengah perut
Tidak tentu, berubah-ubah

1129 respon

14 Balas

saye pon mula² rase macam ade gelembung²..saye pon tak pasti dye gerak ke tak time tu😂tapi dah 24 minggu ni aktif betul dye tapi kadang² lah dye gerak🥰

selalu rsa tendangan halus dia dkt bawah perut tp tengah2,kdg2 time dia active letak tapak tangan rasa jgk🤭biasa waktu petang2 rasa,🤣

rse seperti bebola yg sedang bergerak.. kdang rse mncucuk.. kebnyakan sebelah kanan.. klu rse ditengah².. akn asik rse nk terkencing

Alhamdulilah ..ari nie genap 21week , baby dh aktif gerak 😘😘😘pling pling aktif awal pgi mmg aktif sgt 🤭🤭🤭

Bila ibu pegang perut bukan main ligat bergerak.ayah pegang je terus diam🤣

sya bby twin🤣😆 rsa mcam berombak² perut

Mcm mana rasa baby tendang tu mommies ? Saya first baby

2y ago

Oh kira mcm saya dh rasa lah baby tendang tu. Cuma tktau mcm mana rasanya

First time rasa time kerja kat office😍

Tidak tentu, berubah - ubah

tak tentu slalu berubah