Pada umur bayi berapa bulan anda mula bawa dia bercuti?

Voice your Opinion
3 bulan
4 bulan
5 bulan
6 bulan
7 bulan ke atas

879 respon

7 Balas

selepas umur setahun...sbb ank sy dlu lahir pramatang doc kata sebaiknya kuarantin dr bwk ke public hingga umur setahun

tggu aku kaya insyaallah bawa melancong ke luar angkasa . dok miskin lagi ni main kod Langkawi Perlis ni ja😂

sy dah strt masa patang lagi..hahahah firts trip anak bru 1 bulan lebih

3 bulan dah terbercuti sebab ayahnya "beli jiwa" sebelum dia berkursus

Bawa anak masa umur 3 tahun pergi bercuti, lepas dah habis pantang

Kalau bercuti setahun lebih.

from 4m