Tahukah anda bahawa bayi yang baru lahir akan kelihatan sedikit juling?

Voice your Opinion
Ya, saya tahu
Oh, baru tahu

1298 respon

9 Balas

Memula tgk anak sy gitu gak. Paling ketara time menyusu botol. Naik juling dia tgk botol tu. Sampai sy alihkan sekejap botol tu. Bila tanya org tua2 bru la tau baby baru2 mmg juling sket mata dia..

ya betul... anak baru lahir juling tu biasa... tapi kalau 4 bulan keats mata ank masih juling, itu bukan perkara biasa... kena pergi jmpe dokter ...buat rawatan...

ank sy pn mcm tu..smpai mak saudra dia ckp ehh juling nie ank ko..ak geram btl nk cili mulut dia tu..now skrg dh 4tahun..elok je matanya..

ya tahu.. tak lama tu ok la tu

yes

Ya, tahu

ya

Ya tahu

ya