Berapa anda sanggup bayar kepada pembantu ketika berpantang?
Voice your Opinion
RM2,500-RM3,000
RM3,000-RM3,500
RM3,500 ke atas
Kurang daripada RM2,500

12532 respon

117 Balas

Tp dpt plk jenis kita tdo dia pon tdo..rawatan plk byk skip..asal ambik 14hri..last2 7hari jela..xmembantu sgt pon..buang duit je

Mak dan suami sangat membantu, mandi tungku pakai bengkung masak pantang. nak panggil org lain risau juga musim pkpb ni

Alahaii..mahalnyaa kos pembantu utk jaga bpantang..x mampu rasanya ngan kos yg dberikn..gaji pn cukup2 makan..🤣🤣

hm taktau la . tgh brpntng sorg . jga dri sndri . aku la mak aku la bpak aku la pmbantu smua aku sndri . stress

tidak perlu bayar. mak jaga semasa berpantang dan pertengahan berpantang sendiri walaupun c section

Amek tukang urut je , insyaAllah in the future ada rezeki lebih boleh lah amek CL untuk anak ke 2

Tak mampu nak bayar bibik... Tapi alhamdulillah ade adik angkat anak buah yg kadang2 sudi bantu.

klau bnyak duit bnyk mcm mna pun aku sangup bayar,,, tapi alhamdulillah pntang sendiri je lah

berpantang sendiri lebih baik😆 jimat duit huhu ataupn bgi duit pd keluarga LG trbaik 😍

x perlu pembantu ..suami yg jaga termasuk buat semua kerja rumah dan jaga anak² yg lain ..