Berapa anda sanggup bayar kepada pembantu ketika berpantang?
Voice your Opinion
RM2,500-RM3,000
RM3,000-RM3,500
RM3,500 ke atas
Kurang daripada RM2,500

12532 respon

117 Balas

saya berpantang sendiri je...termasuk buat keje rumah, memasak, dan jaga 2 lagi anak²...

Husband sy yg jaga plus ada hire jgk CL utk bbrp hari je Then lps tu pantang sndr

Tak payah lah.. Kalau boleh urus sndri lg baik.ada fmily yg mbantu sgt2 lah bonus

dari anak first sampai anak ke 4 skrg ni semua pantang sendiri.. suami jaga..

memg ada pembantu rumah, kita minta bantu kita sikit2 jak apa yg kita perlu..

tdk perlu pembantu.. berpantang sendiri ank2 dan hsbnd yg jaga hihi

Alhamdulillah saya masih belum perlukan cl sebab suami sangat2 membantu.

suami masak makanan utk sy.. jimat disitu.. skrg sy dh hari ke 20

saya tak perlukan pembantu luar...suami dan anak2 lebih terbaik.

sya tak pakai pembantu... sya minta tolong dengan family