Berapa anda sanggup bayar untuk sesi Live-Chat bersama Pakar?

Voice your Opinion
RM5 - RM20
RM21 - RM30
RM31 - RM40
RM41 - RM50
RM50 keatas

253 respon

5 Balas

mcm kami suri rumah depends pd budget kami kut😅kekdg ada yg mmpu nk byr..ada juga user yg suri rumah dkt dlm ni tak mmpu nk byr..nk2 skrng msih lg rmai terkesan akibat covid..pendapatan kluarga pun tak stabil dan ada juga yg hilang pekerjaan ..pape pun depends esp jika live chat bersm pakar tu di anjurkan oleh TAP..

tak berpendapatan sendiri. Saya pilih yg paling rendah bayarannya.

depends

Foc.

🤔