Jika anak sakit, adakah anda lebih memilih terus membawanya berjumpa doktor?
Voice your Opinion
Ya, terus bawa berjumpa doktor
Tidak, cuba rawat sendiri dahulu

5979 respon

20 Balas

cuba rawat sndri dhulu if demam berlarutan bru trus bwk g hosp 37.3°keatas . if jatuh also pantau 24 hours first. kalau ad muntah yg teruk or anything else trus p hsptal.sbb klw brlarutan automatically warded n i akn trus p swasta sbb use madical card lagi cpt urusan . my husb Agent takaful so dia lebih mudh berurusan kes mcm ni.