Berapa kerap ibu-ibu bawa anak pergi jumpa doktor gigi?
Voice your Opinion
Setiap bulan
Setiap 3 bulan
Setiap 6 bulan
Apabila saya ada masa sahaja

2986 respon

11 Balas

mula2 ikut appointment checkup yg ditetapkan je. selepas Tu..dalam masa 4 thn ni baru sekali je bawa pergi jumpa dentist. itu pun doc ckp..smua gigi elok. Alhamdulillah anak tak ada masalah gigi. selalu buat sendiri ke utk check gigi anak. klu mcm kotor je..ajak gosok gigi..kita ckp la..tadi mkn coklat byk Kan, atau..eeeeii ade ulat ni.. jom gosok gigi..hihi

sy ank dh 5y xpenh jmpa doc gigi..n ggi dia elok je sbb memg sy jga msa mula2 ggi dia tumbuh..lnsung blm ad yg rosak..

Klu ikutkn bkn ke stiap 6bln kne g jmpe dentist 😅✌

Blm bawak lg... Sbb ank blm tumbuh gigi😁😁😅

Anak baru umur 4 bulan, belum ada gigi 🤭

Ada masalah gigi baru bawa ke klinik

Hihi sakit baru refer doctor

Sakit Gigi baru refer doktor

Anak belum tumbuh gigi lagi

ada review bln 4 ni