Threathened miscarriage

Ancaman keguguran..doakan utk sy smlm bleeding n ada t0mpok2 coklat dekat panty.. hari ni p klinik utk scan baby. Alhamdulillah baby ok.. jantung masih bgerak n sy dgr heartbeat dia.. baby masih dlm kantung. Cuma jumpa doktor, doktor suh byk2 rest ..stay kt katil n baring je. Dpt mc sampai jumaat ni..campur sabtu n ahad 5hari rest before start kerja next week. Just share doktor ckp klu ada bleeding yg byk, sakit2 di perut atau ada keluar something mcm isi ikan..cpt2 ke Gh. So far ptg smlm sj sy ada bleeding. Malam td n monitor smpai skrg x ada apa2.. doakan la ya kwn2 utk baby sy..thanks

1 Balas

Semoga baik-baik saja untuk mommy and baby, rest well mommy!