pregnancy

Baru sehari mkn ubat zincofer ni, bkn main teruk alahan. Tgh syok2 tidur , boleh pula terbangun jam3 lebih sbb nak muntah. Nasib sempat lari masuk tandas. Skrg ni dah banyak kali muntah, sampai stress kepala. Perut lapar , tapi bila nak makan tak boleh pula, asyik nak muntah je. Stres sbb fikir anak kat dalam, nak mkn mcm mna klau asyik2 muntah. Ada tak ibu2 yg ada alahan mcm ni? Mmg ada kesan ke mkn ubat zincofer ni?

1 Balas

Sya pnah mcm tu . Mntah sja .. refer doktor sis . Klo tak sesuai ubt akn d tkar kn kpda lain .. sbb tk smua sma msa mgdung . Kdg dia ok sja kdg tu asyik nk mntah lpas ambl ubt ..