Buasir boleh hilang ke ?

Baru ni, doktor arahkan saya ambil ubat iron tablet 2 biji. HB saya low. Sebabkan tu, najis sy keras dan sy jarang membuang. Makan betik sudah, minum air banyak pun sudah. Sy dah 36weeks. Bila saya nak wax kelmarin, baru sy perasan saya buasir. Tak banyak yang keluar, adalah besar macam kacang tanah. Sakit tu tak. Ada tak ibu² yang berpengalaman buasir masa hamil ? Boleh hilangkan ke lepas bersalin. Saya tak nak laa kena tanggung sakit ni kemudian hari.

1 Balas

Pengalaman sy blh hilang lepas bersalin..sy tolak masuk..dan sapu minyak herbanika NR