Sad Mommy

Baru je kandungan 22 minggu dapat rasa sikit2 jentik2 pergerakan baby, minggu ke 25 awk dh tak ada.. ? Tak ada sakit perut tak ada keputihan tak ada pendarahan tau2 tak rasa apa2 2 ari, scan awak terus denyut jantung tak ada, kepala penuh dengan air. Allah.. Kuatkanlah aku.. Setahun ttc, 6 bulan je Allah beri pinjam.. Doakan saya kuat ye.. Baru je 30 sept aritu check up semua ok.. 11 oct scan awk dh tak ada..

1 Balas

Innalillah 😢😢. Bertabah ye awk, kuatkan semangat. InsyaAllah ada rezeki awk nnti, stay strong dear